Ontbijt & diner

Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu of ontbijtdiner in ons hotelIn ons restaurant ontdekt u de culinaire hoogtepunten van onze chefs. Ontbijt of diner, ze maken er altijd een heerlijke maaltijd van. Al het vlees is afkomstig uit onze eigen slagerij, die gelegen is naast het hotel. Zo bieden wij u altijd een perfecte en vooral smakelijke kwaliteit.

Ontbijt

Het ontbijtbuffet bevindt zich in het restaurant. U kunt terecht van 07.00 uur tot +/- 9.30 uur. Wilt u eerder ontbijt in verband met een dagje uit? Dan is dat geen probleem. In overleg met het personeel kan er een heerlijk ontbijt voor u worden klaargemaakt op een eerder tijdstip. Zo kunt u genieten van de volledige dag.

Diner

Ons diner bestaat uit een 3-gangen diner en is te omschrijven als "gerechten uit grootmoeders keuken". Een heerlijk Hollandse maaltijd waarbij u uw vingers zult aflikken. U kunt om 18.00 uur terecht in ons restaurant om te genieten van het verrukkelijke eten.

Lunchpakket

Het is mogelijk om een lunchpakket voor de dag erna aan te vragen bij het personeel. Wanneer u de avond vantevoren aangeeft dat u de volgende dag graag een lunchpakket ontvangt, is dit geen enkel probleem. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat er een heerlijk lunchpakket voor u klaar ligt. 

Hotel faciliteiten

Ons hotel beschikt over vele faciliteiten

  • Conversatiezaal
  • Vergaderruimte (circa 50 pers.)
  • Oplaadpunt elektrische fietsen
  • Draadloos internet (gratis)
  • Wasservice
  • Terras

Meer informatie over onze faciliteiten.

Arrangementen

Bekijk ons ZomerarrangementBoek nu één van onze arrangementen. Voordelig een paar dagen er tussenuit. U verblijft in ons hotel op basis van halfpension. Diverse arrangementen mogelijk. Vol = Vol!

Bekijk één van onze vele arrangementen


* Excl. toeristenbelasting van €1,- p.p. per dag

Kamer reserveren

U wilt zeker zijn van een kamer? Reserveer dan direct online een kamer.

top